Måndag: 
-Köttbullar från Bjursund med potatispuré, gräddsås, pressgurka  och rårörda lingon-
-Vegetariska köttbullar med potatispuré, gräddsås, pressgurka och rårörda lingon- 

Tisdag: 
-Fiskgryta med saffran, räkor och dillslungad potatis-
-Svamp och tomatragu med potatispuré och picklad rödlök-
 

Onsdag: 
-Kycklingfilé från Öland med rostad potatis och dragonssås-
-Qournfilé med rostad morotspuré, tryffelsky och rostad potatis-

Torsdag: 
-Torskrygg med äggsås och persiljeslungad potatis- 
-Morotsbiff med fänkålscrème, ruccola och persiljeslungad potatis-

Fredag: 
-Svensk kalv brässerad i vår egna äppelcider med dillsås, potatiskaka på småländsk potatis och picklad morot-

-Savoykålsknyte med äpplecidersås, potatiskaka och picklad morot-